Horeca models agency 2.0

Horeca Models Agency 2.0 – een nieuwe strategie, nieuwe doelen:

Dat is wat we dachten toen in Maart zachtjes aan alle opdrachten gecancelled werden en de onzekerheid die de Corona crisis met zich meebracht zich vorm begon te geven.

Nu, ruim een maand later, zou ik bijna zeggen dat we eraan gewend zijn geraakt. De wereld staat stil, daarmee ook ons werk. Niet alleen het werk van onze Horeca Models die wekelijks op veel verschillende, vaak grote, locaties werkzaam zijn, alles staat stil. En misschien is het wel ergens goed voor, laten we eerlijk zijn. De tijd dat je voor het bezoeken van een beurs van de ene naar de andere kant van de wereld vliegt zou heel goed over kunnen zijn. Probeert moeder natuur ons iets te vertellen? Wie weet.

Met ons werk komen we veel op beurzen, in Nederland maar ook ver daarbuiten. Zou het ooit nog hetzelfde zijn? Het enige wat we kunnen doen is lief zijn voor elkaar en voor onze dierbaren en hopen dat deze tijd snel voorbij is.

Één ding is zeker, wij blijven klaarstaan voor onze opdrachtgevers en onze Horeca talenten. Wij gaan nergens naartoe, wij blijven binnen. En natuurlijk hopen we jullie weer snel te zien, maar tot die tijd werken wij aan ons bedrijf en hopen we in de toekomst een nog intensere samenwerking te mogen bewerkstelligen.

Take care!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *