OVER ONS

OVER HORECA MODELS AGENCY.

Horeca Models Agency is ontstaan nadat onze Founder Harmke Ebbers zag dat er vraag was vanuit de Horeca en event industrie naar enthousiaste professionals met uitstraling én de juiste werkhouding.

Als ondernemer zag zij een kans en bouwde in samenwerking met professionals uit de industrie Horeca Models Agency op.

Een Agency die nét even een stapje extra probeert te zetten en out of the box denken het allerleukst vind. Waar flink mee wordt gedacht met opdrachtgevers, waar we onze horeca talenten eerlijk behandelen en waar bovenal de communicatie vlot verloopt.

We vragen veel van onze Horeca models. Iedere dag naar een nieuwe opdracht, in verhouding veel reistijd én er moet altijd een glimlach op hun gezicht zitten, ook als er weinig te lachen valt.

Deze enthousiaste horeca talenten, hosts/hostesses en modellen zijn inzetbaar voor vele uiteenlopende opdrachten. Geselecteerd op hun open uitstraling en (levens)ervaring.

Sinds 2017 zijn onze Horeca Models graag geziene gasten tijdens (inter)nationale beurzen, evenementen en festivals maar ook binnen de reguliere Horeca.

Met Horeca Models Agency maken we de match tussen een Horeca Model en de opdrachtgever. We denken vanaf het begin tot eind mee. Onze Horeca Models zijn het verlengstuk van jouw organisatie tijdens een beurs, festival of in jouw horecazaak.

Als onderdeel van LE SPARKLE LABEL geldt Horeca Models Agency als de verbindende factor. 

In een bedrijf welke zich onderscheidt binnen de evenementen branche, vormen onze horeca talenten de basis. Zonder personeel kun je immers geen bedrijf voeren. De talenten van Horeca Models verzorgen ook binnen LE SPARKLE LABEL uiteenlopende opdrachten.

Ben je benieuwd wat voor opdrachten wij vooral verzorgen, of heb je inspiratie nodig voor een toekomstig evenement of beurs? Stuur ons een bericht en wij kijken met jullie mee! 

Omgang met het Corona virus

Het is geen geheim dat ook Horeca Models Agency hard getroffen is door het Corona virus. (Inter)nationale beurzen en evenementen zijn geannuleerd of worden verschoven. 

Hoe vervelend ook, de gezondheid van ons personeel, onze klanten en de bezoekers waar we mee in aanraking komen tijdens (grootschalige) beurzen en festivals staat boven alles.  

Wanneer wij weer volledig inzetbaar zijn hebben we een pasklaar plan op de plank liggen om ons personeel de juiste instructies mee te geven op locatie, zodat jullie en zij veilig kunnen werken en een meerwaarde kunnen bieden in deze vreemde tijd. De inzet van flexibel personeel is immers nu misschien wel belangrijker dan ooit. 

Ben je benieuwd wat wij voor jullie kunnen doen, bel gerust!